sky3ds
 
SkyDock, een adapter gewerkt met sky3DS + (V140), waarmee u de eigen koptekst van een van uw originele 3DS-kaartjes kunt halen en online games goed kunt spelen. Bekijk hier meer instructies of video hier.

SkyDock Kenmerken:

  • * Bouw je eigen privé-header bestand voor online game play (de originele 3DS-kaart nodig);
  • * Lees de originele opgeslagen gegevens direct door;
  • * Dump elke originele spelkaart naar .3DS-bestandsindeling;


Productfoto's :SkyDock Instructie:


Eerst en vooral, update uw sky3DS + firmware naar V140: Kopieer de firmware.bin van sky3ds + firmware V140 naar de hoofdmap van uw FAT32 microSD-kaart. Plaats uw microSD-kaart in sky3DS +, verbind uw PC en SKY3DS + met een USB-kabel. Het rode LED-lampje gaat 30 seconden aan, draai dan naar het groene licht en blijf 10 seconden knipperen. Als het lampje uitstaat, betekent het dat de sky3DS + succesvol is bijgewerkt. Verwijder het bestand firmware.bin in uw microSD-kaart. De manier van de firmware update is hetzelfde als voorheen.


1. Plaats de bijgewerkte Sky3ds + en een van uw originele Skydock, en sluit dan Sky3ds + aan op uw pc met een USB-kabel. Het LED-lampje knippert, en een nieuw savekeys.txt bestand wordt in microSD-kaart gemaakt. Het bestand savekeys.txt wordt gebruikt om privé-koptekst op te slaan.2. Druk op oranje knop van sky3ds + kaart, het rode LED van de LED zal een keer knipperen. Twee bestanden (.CFG en .SAV) worden in uw microSD-kaart gecreëerd .CFG-bestand bevat de specifieke informatie (CART_ID, FLASH_ID, ROM header ...) van deze originele spelkaart. spelkaart (de save kan direct op sky3ds + kaart worden gebruikt)


3. Houd en houd de knop Sky3ds + oranje ingedrukt, laat het niet los totdat het rode lampje van de LED begint te knipperen. Het rode LED-lampje blijft gedurende enkele minuten knipperen, draai dan naar het groene licht en blink. Zodra het licht wordt uitgeschakeld, wordt een .3ds-bestand in de microSD-kaart gemaakt. Het .3ds bestand is de 3ds ROM van de originele spelkaart. (Alert: De flitstijd hangt af van de spelgrootte, hoe groter het spel, hoe langer de tijd, wacht alstublieft geduld. )Opmerking: het bestand created.cfg ondersteunt alleen online voor 3DS-spel van de 3DS-kaart. Als u andere spellen wilt afspelen, open het bestand savekeys.txt en kopieer de regel "GAMESAVE_KEY" naar het settings.txt bestand