sky3ds

                 Kenmerken:

  • * Bevat alle functies van sky3DS;
  • * Plug & Play, makkelijk te gebruiken, geen console setup meer;
  • * Game update direct door eshop patch download;
  • * Systeem firmware update gratis, geen console bricked worry;
  • * Schakel spel heen en weer door twee oranje knoppen;
  • * Compatibel met andere 3rd party homebrews;
  • * AP controles opgelost. Firmware updatebaar.


Productfoto :
sky3DS+ Instructies :

1. Eerst en vooral, controleer je sky3DS + frimware versie (zie hier ) en update het zo mogelijk naar de nieuwste firmware versie.
formatteer dan uw microSD-kaart naar FAT32, stel de clustergrootte op 64kb.

2. Download je games uit die betrouwbare bronnen, zorg dat ze niet de gewijzigde roms zijn en van de regio, kopieer ze in je microSD-kaart, geniet van je spel! U kunt spelletjes overschakelen door op de oranje knop heen en weer te drukken, goud spring naar een bepaald spel door meerdere malen snel op de knop te drukken.

Opmerking: een instellingen.txt bestand en andere .sav-bestanden worden één keer op je microSD-kaart gebouwd om te kunnen spelen games, open de settings.txt, voeg de regel "CREATE_PER_GAME_SETTINGS=1"(standaard 0, kan het later veranderen) en sla het op, een .CFG-bestand wordt in uw microSD-kaart gemaakt nadat een spel heeft (http://www.microsoft.com/), kunt u bouwen jij bezit .CFG als je weet hoe je dat kunt krijgen info correct, wat betekent dat u niet hoeft te wachten op het bijgewerkte gamelist.bin bestand door onze site, het .CFG-bestand heeft een hogere prioriteit dan een gamelist.bin bestand.

*Firmware update:


Normaal gesproken verschijnt sky3DS + met de nieuwste firmware V100 (FIRMWARE_VERSION = 100 in de settings.txt, houden wij het bijgewerkt op onze site indien nodig.

1.Download de bijgewerkte firmware.bin van sky3DS.com en kopieer deze naar de hoofdmap van uw microSD kaart.

2.Set uw microSD-kaart in sky3DS +, sluit uw pc en sky3DS aan
waarmee het ook kan werken als USB-adapter.

3.De rode LED brandt voor 10 seconden aan, draai dan naar het groene licht en blijf blinken
10 seconden, zodra het licht uit staat, betekent het dat de sky3DS + succesvol is bijgewerkt. alert: Haal de USB-kabel nooit uit terwijl het groene lampje knippert, het kan uw sky3DS + -kaart beschadigen!

4.Verwijder het firmware.bin-bestand in uw microSD-kaart. 

FAQ

Ik heb vandaag de 'Dragon Quest Joker 3' rom gewoon gedownload en probeerde het op mijn Sky3ds + -kaart te spelen. maar wat kan ik nu doen??
3DS spelletjes op sky3DS + zonder enig probleem, werkt als een charme! Zorg ervoor dat je download van de betrouwbare bronnen, en gedumpt door de originele retailkaart, geen gewijzigde en bewerkte roms .
Mijn Sky3DS verandert niet zoals het werkt. ?
Probeer een nieuwe microSD-kaart, formatteer het naar FAT32, stel de clustergrootte op 64kb, download deze rom opnieuw van betrouwbare bronnen, zorg dat het niet uit regio is, of niet een gewijzigde rom.
Ik heb net mijn nieuwe Sky3DS + -kaart, hoe weet ik welke firmware versie het is? ?
Plaats een lege microSD-kaart (FAT32) in uw sky3DS + -kaart en zet uw 3DS-console in. Een nieuw settings.txt-bestand wordt automatisch gemaakt in microSD-kaart, open het, u kunt de firmwareversie vinden in de regel: "FIRMWARE_VERSION = xxx".
Kan ik de kaart gebruiken met de nieuwe oranje knopkaart?
Ja, u kunt het programma DiskWriter V2.03b4 downloaden, openen op uw pc, selecteer het spel en klik met de rechtermuisknop op kies de 'backup save2' in het popup menu om de opgeslagen gegevens voor sky3DS + te convertere.
Hoe kan ik de spellen direct op Sky3DS + -kaart spelen?
Sorry, het gebied uit de regio kan alleen nog op de sky3DS + via NINJHAX en zijn ingebouwde regio- Gratis Launcher.
Ik heb net de laatste versie van Sky3ds + gekocht. vraag je af of je de instructie hebt om de privé te bewerken koptekst voor het online spel spelen?
Open het bestand settings.txt, voeg in de regel "CREATE_PER_GAME_SETTINGS=1" en sla het op, zodra het bestand "GAMESAVE_KEY" en "CART_ID" met uw privé koptekst info - de Unique_ID en Cart_ID, sla het op en verwijder het oude .SAV-bestand, geniet nu van je online spel zonder kans op risico's!
Ik heb 20 meer spellen op mijn sky3ds +, is er een betere manier om al die spellen sneller te navigeren?
U kunt snel de oranje knop indrukken en zoveel spellen overslaan onthoud de volgorde van de spellen. Dit werkt in beide richtingen.
Hoe kan ik een spel zoals Monster Hunter 4 of Xenoblades installeren op mijn MicroSD-kaart? Sinds de bestandsindeling van de MicroSD moet in FAT32 zijn, kunnen deze grote bestanden niet worden overgedragen.
Voor die grote grootte roms (4GB), kunt u het 3rd party tool gebruiken (zoals: 3dsexplorer zie video hier ) het is klein, sky3DS + werkt prima met de getrimde rom!!
Net sky3DS sjabloon bestand
We werken nog steeds aan een cheque oplossing voor de oude kaarten, en zal de sjabloon ook bijgewerkt.
Waar is het bestand firmware.bin? Ik kan niet vinden op de downloadpagina?
De nieuwste firmware V100 wordt geleverd met uw Sky3DS + -kaart, op dit moment is er geen update nodig.
Ik heb geprobeerd 64Gb micorSD kaarten te krijgen aan het werk, had problemen met het opmaken van 64GB micorSD-kaart naar FAT32, help alsjeblieft!
Raadpleeg hier meer instructies en stel de clustergrootte beter in op 64kb terwijl u deze in FAT32 formaat.
Ik deed vandaag de V110 update en alles ging goed. Alleen nu mijn ledlicht flikkert altijd, dim ... Is dit normaal en kan ik het uitzetten met het instellingsbestand?
U kunt uw led-lichtstatus wijzigen in settings.txt: ACTIVITY_LED_COLOR = RGB - deze regel is ingesteld om de kleur van de activiteiten-LED te selecteren. Hierdoor kunt u de notificaties van uw patronen naar wens aanpassen of ze helemaal uitschakelen. De syntax is hier simpel - XXYYZZ, XX voor Red, YY voor Green en ZZ for Blue, 00 voor Disabled, FF for Enabled. U kunt ook kleuren combineren en combineren! Bijvoorbeeld, FF00FF zal de LED shine maken Roze, FFFFFF zal het laten glanzen White of FFFF00 zal het Orange laten glanzen.