sky3ds

Sky3DS Egenskaper :

  • * Plug & Play, lätt att använda, Multi-rom support.
    * Stöd varje 3DS-systemversion (inklusive den senaste V9.8.0-25J).
    * Stöd alla New3DS / 3DSLL, 3DS / XL, 2DS-konsoler (USA, EU, JP, KR, AU ...).
    * Stöd för online-spel och eShop-åtkomst.
    * Kompatibel med alla MicroSD 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB SDHC / SDXC-kort.


Produktbilder :


Användarinstruktioner :

1. Vänligen ladda ner DiskWriter och mall till din dator, och du får två filer;


2. Kör "DiskWriterV2.02b1.exe" -appen som en administratörsroll;

3. Innan du kör DiskWriter-app måste du ange ".Net FrameWork V4.0 +", annars gå till steg 5;

4. När du har installerat Microsoft .NET Framework, starta om datorn och öppna sedan igen för att köra "DiskWriterV2.02b1.exe" -appen som en administratörsroll

Obs! Kör diskWriterV2.02b1 på en Win7 / 8-dator som en administratörsroll och se till att du använder en USB-adapter (inte en SD-adapter) med ditt microSD-kort.

5. Sätt i ett Microsd-kort med en USB-adapter i din dator (WIN7 / 8 OS) och alternativet visas "USB2.0 CARD-READER USB Device (\\. \ PHYSICALDRIVE1)", välj det och klicka sedan på knappen "Go!" ;


6. Det kommer att finnas en varning "Den valda enheten är inte för närvarande formaterad för den här applikationen". Klicka bara på "Yes" för att fortsätta;


7. "DiskWriterV2.02b1" körs normalt borde gilla nedan; Välj "File" -> "Format";

8. Återigen är det en viktig varning att informera dig om att "Formatering av dirve kommer att förstöra ALLA uppgifter om det! Är du säker på att du vill bearbeta?", Klicka på "Yes" för att bekräfta, och en annan varning informerar dig en gång om du klickar "Yes",9. Klicka på "OK" efter det att formatet är klart. 


10. Välj "Option" -> "Change Template" för att välja mallfil;

11. Välj "File" -> "Write" och välj din favorit 3DS-ROM och sedan skrivs den till ditt microSD-kort på några minuter.

12. Efter att du har skrivit, sätt in microSD-kortet med Sky3DS i 3DS-konsolen för att njuta av det.
(Se mer information om Diskwriter V2.02b1 användarhandbok)SKY3DS kort användbar information :


1. Växla till nästa spel:
Tryck på röd / blå knapp, sky3ds kommer spara EEPROM till microSD-kort, det kommer att hoppa till nästa match, samtidigt läser detta spel spara data med EEPROM till microSD-kort, då kan du börja spela.

2. Återställ enkel spel spara data från PC:
Med din sky3ds på 3DS, byt till andra spel (inte spelet du behöver för att återställa spara data) och dra ut microSD-kortet, sätt in med adaptern för att ansluta till datorn. Öppna Diskwrite-verktyget för att göra enkeltspel "Återställ spara" -alternativet från en av dina .sav-filer, sätt Sky3ds med microSD-kort i 3DS-kortplatsen, tryck på röd / blå knapp och cykla till spelet (du behöver återställa spara data en) och njut. Obs! Om du glömde byta till annat spel, följ steg 4.

3. Återställ alla spel spara data:
Öppna Diskwriter-verktyg för att göra "File" -> "Återställ Spara data", spara filen till datorn, sätt Sky3ds med microSD-kort i 3DS-kortplatsen. Följ sedan steg 4 gjorde.

4. Inledande SKY3DS:
Sätt på din 3ds-konsol, håll in för att trycka på röd / blå knapp med finger, sätt in till 3DS-kortplatsen med din sky3ds, det kommer inte visa någon spelikon på skärmen. Dra ut sky3ds och sätt in till 3DS igen, LED-lampan blinkar snabbt, spelikonet visas fortfarande inte. Återigen, dra ut sky3ds och sätt in 3DS, LED-lampan blinkar och stäng av på några sekunder, det betyder att den första spelbesparingsdatan har lästs EEPROM normalt från MicroSD-kortet, du kan spela för att njuta av det.

5. Innan du byter till nytt MicroSD-kort eller raderar spelbesparingsdata:
Om du för närvarande har spelbesparingsdata sparad i SKY3DS, och du vill byta till ett annat nytt MicroSD-kort, ska du trycka på den röda / blå knappen för att växla till nästa spel, sparar data för spelbesparing från EEPROM-minnet till SD-kort.