Χαρακτηριστικά Sky3DS :

  • * Plug & Play, εύκολο στη χρήση, υποστήριξη Multi-rom.
  • * Υποστηρίξτε οποιαδήποτε έκδοση του συστήματος 3DS (συμπεριλαμβανομένου του νεότερου V9.8.0-25J).
  • * Υποστηρίξτε όλες τις κονσόλες New3DS / 3DSLL, 3DS / XL, 2DS (ΗΠΑ, ΕΕ, JP, KR, AU ...).
  • * Υποστήριξη ηλεκτρονικού παιχνιδιού και πρόσβαση στο eShop.
  • * Συμβατό με οποιαδήποτε κάρτα MicroSD 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB SDHC / SDXC.

Εικόνες προϊόντων


Οδηγίες χρήστη

1. Κάντε λήψη του DiskWriter και του προτύπου στον υπολογιστή σας και θα λάβετε δύο αρχεία.2. Εκτελέστε την εφαρμογή "DiskWriterV2.02b1.exe" ως ρόλος διαχειριστή.

3. Πριν να εκτελέσετε την εφαρμογή DiskWriter, πρέπει να εισαγάγετε το ".Net FrameWork V4.0 +", διαφορετικά μεταβείτε στο βήμα 5.

4. Αφού εγκαταστήσετε το Microsoft .NET Framework, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ανοίξτε ξανά για να εκτελέσετε την εφαρμογή "DiskWriterV2.02b1.exe" ως ρόλος διαχειριστή.

Σημείωση: Εκτελέστε το diskWriterV2.02b1 σε υπολογιστή PC Win7 / 8 ως διαχειριστή και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμογέα USB (όχι έναν προσαρμογέα SD) με την κάρτα microSD.

5. Τοποθετήστε μια κάρτα Microsd με ένα προσαρμογέα USB στον υπολογιστή σας (WIN7 / 8 OS) και θα εμφανιστεί η επιλογή "USB2.0 CARD-READER USB Device (\\. \ PHYSICALDRIVE1)", επιλέξτε την και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Πηγαίνω!" .6. Θα υπάρξει μια προειδοποίηση "Η επιλεγμένη μονάδα δίσκου δεν έχει διαμορφωθεί προς το παρόν για αυτήν την εφαρμογή". Απλά κάντε κλικ στο "Ναι" για να συνεχίσετε.7. "DiskWriterV2.02b1" λειτουργεί κανονικά θα πρέπει να θέλετε παρακάτω? Επιλέξτε "Αρχείο" -> "Μορφή".  


8. Και πάλι, υπάρχει μια σημαντική προειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι "Η μορφοποίηση του dirve θα καταστρέψει όλες τις πληροφορίες σε αυτό! Είστε σίγουροι ότι θέλετε να επεξεργαστείτε;", κάντε κλικ στο "Ναι" για επιβεβαίωση, "Ναί" ,  
9. Κάντε κλικ στο "OK" αφού ολοκληρωθεί η φόρμα.10. Επιλέξτε "Επιλογή" -> "Αλλαγή προτύπου" για να επιλέξετε αρχείο προτύπου.

11. Επιλέξτε "Αρχείο" -> "Γράψτε" και επιλέξτε τα αγαπημένα σας 3DS roms και στη συνέχεια θα γραφτούν στην κάρτα microSD σας σε λίγα λεπτά.

12. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, τοποθετήστε την κάρτα microSD με το Sky3DS σε κονσόλα 3DS για να το απολαύσετε.
(Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες του οδηγού χρήσης του Diskwriter V2.02b1)SKY3DS κάρτα χρήσιμες πληροφορίες :


1. Μεταβείτε στο επόμενο παιχνίδι:
Πατήστε το κόκκινο / μπλε κουμπί, το sky3ds θα αποθηκεύσει την κάρτα EEPROM στην κάρτα microSD, θα μεταβεί στο επόμενο παιχνίδι, ταυτόχρονα θα διαβάσει αυτό το παιχνίδι αποθηκεύοντας δεδομένα με EEPROM σε κάρτα microSD, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε παίζω.

2. Αποκαταστήστε ένα παιχνίδι αποθηκεύσετε δεδομένα από τον υπολογιστή:
Με το sky3ds σας στο 3DS, μεταβείτε σε άλλο παιχνίδι (όχι το παιχνίδι που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε την αποθήκευση δεδομένων) και τραβήξτε έξω την κάρτα microSD, τοποθετήστε με προσαρμογέα για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή. Ανοίξτε το εργαλείο Diskwrite για να κάνετε μία επιλογή "Επαναφορά Αποθήκευσης" από ένα από τα ".sav" αρχεία σας, εισαγάγετε το Sky3ds με κάρτα microSD στην υποδοχή 3DS, πατήστε το κόκκινο / μπλε κουμπί και κάντε κύκλο στο παιχνίδι (πρέπει να επαναφέρετε την αποθήκευση δεδομένων) και να απολαύσετε.
Σημείωση: Εάν ξεχάσατε να μεταβείτε σε άλλο παιχνίδι, ακολουθήστε το βήμα 4.

3. Επαναφορά όλων των παιχνιδιών αποθήκευση δεδομένων:
Ανοίξτε το εργαλείο Diskwriter για να κάνετε "Αρχείο" -> "Επαναφορά αποθήκευσης δεδομένων", αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή, εισαγάγετε το Sky3ds με κάρτα microSD στην υποδοχή 3DS. Στη συνέχεια, ακολουθήστε το βήμα 4.

4. Αρχικό SKY3DS:
Ενεργοποιήστε την κονσόλα 3ds, κρατήστε πατημένο το κόκκινο / μπλε κουμπί με το δάκτυλό σας, τοποθετήστε το στην υποδοχή 3DS με το sky3ds, δεν θα εμφανιστεί κανένα εικονίδιο παιχνιδιού στην οθόνη. Τραβήξτε τα sky3ds και τοποθετήστε ξανά στο 3DS, η λυχνία LED θα αναβοσβήνει γρήγορα, το εικονίδιο του παιχνιδιού εξακολουθεί να μην εμφανίζεται. Και πάλι, βγάλτε το sky3ds και εισάγετε στο 3DS, η λυχνία LED αναβοσβήνει και σβήνει σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτό σημαίνει ότι τα πρώτα δεδομένα αποθήκευσης του παιχνιδιού έχουν διαβαστεί EEPROM κανονικά από την κάρτα MicroSD, μπορείτε να παίξετε για να το απολαύσετε.

5. Πριν μεταβείτε σε νέα κάρτα MicroSD ή διαγράψετε δεδομένα αποθήκευσης παιχνιδιών:
Αν έχετε αποθηκεύσει δεδομένα στο SKY3DS και θέλετε να αλλάξετε σε άλλη κάρτα MicroSD, πατήστε το κόκκινο / μπλε κουμπί για να μεταβείτε στο επόμενο παιχνίδι, τα δεδομένα αποθήκευσης του παιχνιδιού θα αποθηκευτούν από τη μνήμη EEPROM στο Κάρτα SD.