sky3ds

Sky3DS Egenskaber:

  • * Plug & Play, nem at bruge, Multi-rom support.
  • * Support enhver 3DS-systemversion (inklusive den nyeste V9.8.0-25J).
  • * Støtte alle New3DS / 3DSLL, 3DS / XL, 2DS-konsoller (USA, EU, JP, KR, AU ...).
  • * Støtte online spil og eShop adgang.
  • * Kompatibel med ethvert MicroSD 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB SDHC / SDXC-kort.


Produktbilleder :


Brugervejledning :

1. Download venligst DiskWriter og skabelon til din pc, og du vil få to filer;


2. Kør "DiskWriterV2.02b1.exe" app som en administrator rolle;

3. Inden du kører DiskWriter-app, skal du indtaste ".Net FrameWork V4.0 +", ellers gå til trin 5;

4. Når du har installeret Microsoft .NET Framework, skal du genstarte din pc og derefter genåbne for at køre appen "DiskWriterV2.02b1.exe" som administratorrolle.

Bemærk! Kør venligst diskWriterV2.02b1 på en Win7 / 8-pc som administratorrolle, og sørg for at bruge en USB-adapter (ikke en SD-adapter) med dit microSD-kort.

5. Indsæt et Microsd-kort med en USB-adapter i din pc (WIN7 / 8 OS), og indstillingen vises "USB2.0 CARD-READER USB-enhed (\\. \ PHYSICALDRIVE1)", vælg den og klik derefter på knappen "Go!" ;


6. Der vil være en advarsel "Det valgte drev er ikke for øjeblikket formateret til denne applikation". Bare klik på "Yes" for at fortsætte;


7. "DiskWriterV2.02b1" kører normalt skal lide nedenfor; Vælg "File" ->"Format"; 

8. Igen er der en vigtig advarsel for at informere dig om, at "Formatering af dirve vil ødelægge ALLE oplysninger om det! Er du sikker på, at du ønsker at behandle?", Klik på "Yes" for at bekræfte, så en anden advarsel informerer dig igen, klik på "Yes" ,


9. Klik på "OK", når formatet er færdigt;


10. Vælg "Option" -> "Change Template" for at vælge skabelonfil;;

11. Vælg "File"->"Write" og vælg dine foretrukne 3DS roms, og så vil det blive skrevet til dit microSD-kort om et par minutter;

12. Efter at du har skrevet, skal du indsætte microSD-kortet med Sky3DS i 3DS-konsollen for at nyde det.
(Se mere detaljeret i Diskwriter V2.02b1 brugervejledning)SKY3DS kort nyttige informationer :


1. Skift til næste spil:
Tryk på rød / blå knap, sky3ds vil gemme EEPROM til microSD-kort, det vil springe til næste spil, samtidig læser dette spil gemme data med EEPROM til microSD-kort, så kan du begynde at spille.

2. Gendan enkelt spil gem data fra pc:
Med din sky3ds på 3DS, skift til andet spil (ikke spillet du har brug for for at gendanne gemme data), og træk microSD-kortet ud, indsæt med adapter for at forbinde til pc. Åbn Diskwrite-værktøj til at gøre single-spil "Gendan Gem" -opsætning fra en af ​​dine .sav-filer, indsæt Sky3ds med microSD-kort i 3DS-slot, tryk på den røde / blå knap og cyklus til spillet (du skal gendanne gemme data en) og nyd.
Bemærk: Hvis du har glemt at skifte til andet spil, skal du følge trin 4.

3. Gendan alle spil gem data:
Åbn Diskwriter-værktøj til at gøre "File" -> "Gendan Gem data", gem filen til pc, indsæt Sky3ds med microSD-kort i 3DS Slot. Så følg trin 4 gjorde.

4. Indledende SKY3DS:
Tænd for din 3ds-konsol, hold for at trykke på den røde / blå knap med fingeren, indsæt til 3DS Slot med din sky3ds, det vil ikke vise noget spilikon på skærmen. Træk sky3ds ud og indsæt til 3DS igen, LED-lampen blinker hurtigt, spilikonet vises stadig ikke. Igen trække sky3ds og indsæt til 3DS, LED-lampen blinker og slukke om få sekunder. Det betyder, at de første spilbesparelsesdata er blevet læst EEPROM normalt fra MicroSD-kort, du kan spille for at nyde det.

5. Inden du skifter til nyt MicroSD-kort eller sletter spilbesparelsesdata:
Hvis du i øjeblikket har spilbesparende data gemt i SKY3DS, og du vil skifte til et andet nyt MicroSD-kort, skal du trykke på den røde / blå knap for at skifte til næste spil, og spilbesparelsesdata gemmes fra EEPROM-hukommelsen til SD kort.